OEM Super Mario Odyssey (Switch)

263,89 lei (1 magazin)
Este primul joc sandbox de la Super Mario 64 și Super Mario Sunshine în care Mario poate explora liber lumea. Mario sare din Regatul Ciuperci și începe să se aventureze în locații noi, misterioase, unde experimentează lucruri speciale în timp ce călătorește între lumi într-o navă spațială și ajunge în locuri noi cu o pălărie. Super Mario Odyssey este așteptat în decembrie 2017. Ghidează-l pe Mario într-o călătorie masivă 3D în jurul lumii în care își p ...

Descriere


OEM Super Mario Odyssey (Switch)

Este primul joc sandbox de la Super Mario 64 și Super Mario Sunshine în care Mario poate explora liber lumea. Mario sare din Regatul Ciuperci și începe să se aventureze în locații noi, misterioase, unde experimentează lucruri speciale în timp ce călătorește între lumi într-o navă spațială și ajunge în locuri noi cu o pălărie. Super Mario Odyssey este așteptat în decembrie 2017. Ghidează-l pe Mario într-o călătorie masivă 3D în jurul lumii în care își poate folosi noile abilități pentru a colecta luni pentru nava sa, Odyssey, în timp ce încearcă să salveze prințesa Peach dintr-o căsătorie aranjată de Bowser! - Explorează vaste regate 3D pline de secrete și surprize, în care Mario poate călători într-o varietate de moduri, fie cu vehicule unice care profită de funcția de vibrație HD a consolei, fie chiar ascunzându-se pe perete ca Pixel Mario. - Datorită noului prieten al lui Mario, Cappy, acesta dobândește și noi abilități, cum ar fi aruncarea pălăriilor, săritul cu pălărie și prinderea șapcii. Grabbing-ul îi permite lui Mario să preia controlul asupra diferitelor obiecte și inamici! - Vizitați locații interesante, cum ar fi orașul New Donk plin de zgârie-nori și întâlniți vechi prieteni sau inamici în timp ce încercați să o salvați pe Prințesa Peach de planurile malefice ale căsătoriei lui Bowser. - Trei figurine amiibo noi (vândute separat de joc) vor sosi în același timp cu jocul - Mario, Prințesa Peach și Bowser în ținuta de nuntă. Unele amiibo lansate anterior vor fi folosite și în joc pentru a debloca diferite ținute pentru Mario sau pentru a ajuta în alte moduri în timpul jocului!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OEM Super Mario Odyssey (Switch) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OEM Super Mario Odyssey (Switch) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.