OEM New Pokémon Snap (Switch)

265,01 lei (1 magazin)
Explorați peisaje frumoase și insule nelocuite pentru a fotografia Pokemon în mediul lor natural Găsiți și fotografiați Pokemon în habitatul lor natural în jocul New Pokémon Snap, exclusiv pe consola Nintendo Switch! S-ar putea să vedeți chiar comportament sau expresii faciale de la acești Pokemon energici și sălbatici în timp ce cercetați și observați pe care nu le-ați văzut până acum. Îi puteți vedea apărându-și teritoriul, jucându-se sau aventurându-se ...

Descriere


OEM New Pokémon Snap (Switch)

Explorați peisaje frumoase și insule nelocuite pentru a fotografia Pokemon în mediul lor natural Găsiți și fotografiați Pokemon în habitatul lor natural în jocul New Pokémon Snap, exclusiv pe consola Nintendo Switch! S-ar putea să vedeți chiar comportament sau expresii faciale de la acești Pokemon energici și sălbatici în timp ce cercetați și observați pe care nu le-ați văzut până acum. Îi puteți vedea apărându-și teritoriul, jucându-se sau aventurându-se în locuri izolate. Arată lumină asupra misteriosului fenomen Illumina Călătorește prin insulele care alcătuiesc regiunea Lental! În această regiune, unii Pokémon și vegetație emit un fel de lumină specială. Folosește Profesorul Oglindă pentru a găsi acești Pokemon în timp ce explorezi jungla deasă, deșertul vast și multe altele! Observațiile tale despre Pokémon sălbatici vor ajuta la descoperirea adevărului din spatele fenomenului Illumina. Puteți folosi fotografiile Pokémon pe care le-ați făcut pentru a vă crea propriul Pokémon Photodex! Acest nou joc readuce pe consola Nintendo Switch experiența jocului Pokémon Snap din 1999, inițial pentru Nintendo 64, cu insule noi, necunoscute și mulți Pokémon diferiți!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OEM New Pokémon Snap (Switch) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OEM New Pokémon Snap (Switch) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.