NYX Ultimate Edit Petite Shadow paletă cu farduri de ochi culoare 02 Brights 6x1,2 g

de la 34,00 lei (2 magazine)
Descrierea produsului NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow Caracteristici Paleta pentru fondul de ten ochilorNYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi. Caracteristici: pentru o rezistență de lungă durată pigmenți saturați efect satinat permite crearea unui fond de ten variat Cum se utilizează: Se aplică um ...

Descriere


NYX Ultimate Edit Petite Shadow paletă cu farduri de ochi culoare 02 Brights 6x1,2 g

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow
Caracteristici

Paleta pentru fondul de ten ochilorNYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • pentru o rezistență de lungă durată
  • pigmenți saturați
  • efect satinat
  • permite crearea unui fond de ten variat

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Efectmat, de satin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NYX Ultimate Edit Petite Shadow paletă cu farduri de ochi culoare 02 Brights 6x1,2 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NYX Ultimate Edit Petite Shadow paletă cu farduri de ochi culoare 02 Brights 6x1,2 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.