Nuxe Very Rose apa micelara 200 ml

100,00 lei (1 magazin)
Descriere Nuxe Very Rose Caracteristici Apa micelară Nuxe Very Rose asigură o curățare temeinică, în câteva minute. În același timp, înlătură din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte. Caracteristici: se poate folosi la demachierea feței, a ochilor și a buzelor poate fi folosit și la un ten sensibil previne uscarea excesivă a pielii Cum se utilizează: Se aplică o cantitate su ...

Descriere


Nuxe Very Rose apa micelara 200 ml

Descriere Nuxe Very Rose
Caracteristici

Apa micelară Nuxe Very Rose asigură o curățare temeinică, în câteva minute. În același timp, înlătură din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • se poate folosi la demachierea feței, a ochilor și a buzelor
  • poate fi folosit și la un ten sensibil
  • previne uscarea excesivă a pielii

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate suficientă de produs pe un tampon cosmetic și, prin ștergere ușoară, se demachiază și se curăță pielea. Se utilizează dimineața sau seara, după cum este necesar.

Tipul de tenten sensibil, ten uscat
EfectHidratare, curățare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nuxe Very Rose apa micelara 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nuxe Very Rose apa micelara 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.