Nuxe NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres 15 ml

264,00 lei (1 magazin)
NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres - Tratament global anti-îmbatrânire pentru conturul ochilor si buzelor de la Nuxe. Un contur al ochilor si al buzelor care ajuta la regenerarea pielii, la netezirea ridurilor si la reducerea aspectului pungilor si a cercurilor întunecate, lasând trasaturile netede si întinerite. Un tratament foarte complet pentru tenul matur care doreste sa opreasca si sa corecteze semnele trecerii timpului. Îmbogatita cu celule de sofran si bougainvill ...

Descriere


Nuxe NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres 15 ml

NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres - Tratament global anti-îmbatrânire pentru conturul ochilor si buzelor de la Nuxe.
Un contur al ochilor si al buzelor care ajuta la regenerarea pielii, la netezirea ridurilor si la reducerea aspectului pungilor si a cercurilor întunecate, lasând trasaturile netede si întinerite.
Un tratament foarte complet pentru tenul matur care doreste sa opreasca si sa corecteze semnele trecerii timpului. Îmbogatita cu celule de sofran si bougainvillea, aceasta crema placuta ofera nutritie, fermitate si confort într-un singur gest. Textura sa placuta are o absorbtie foarte rapida, acoperind pielea cu un voal parfumat bazat pe note de flori albe si lemn de santal, facând din fiecare aplicatie un moment culminat senzorial. Nu contine parabeni.

MOD DE UTILIZARE:

●Aplicati dimineata si / sau seara pe conturul ochilor si buzelor.
●Neteziti cu degetul mijlociu pleoapele inferioare si superioare de la interior la exteriorul ochiului si mentineti presiunea timp de 3 secunde în sus pe tâmple. Reînnoiti de 3 ori.
●Prinde simultan ambele sprâncene. Repetati din interior spre exteriorul ochiului. Reînnoiti de 3 ori.
●Netezeste cu degetul mijlociu partea superioara si inferioara a buzelor într-o directie, apoi în cealalta. Apoi întindeti colturile buzelor în sus timp de 3 secunde. Reînnoiti de 3 ori.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nuxe NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nuxe NUXURIANCE ULTRA contour yeux et lèvres 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.