Nuxe HUILE PRODIGIEUSE de douche aux nacres dorées 200 ml

74,00 lei (1 magazin)
HUILE PRODIGIEUSE huile de douche este un ulei parfumat pentru dus de la Nuxe. Un ulei de dus senzorial, care curata pielea, lasându-o satinata datorita perlelor sale de aur de origine minerala. Un produs ultra senzorial care ofera o curatare blânda si respectuoasa, în timp ce ne invita sa ne cufundam într-o baie de placere si bunastare. Formula sa are aroma parfumului mitic al lui HUILE PRODIGIEUX, cu note senzuale si calde, precum floarea de portocal, magnolia si vanilia. Textu ...

Descriere


Nuxe HUILE PRODIGIEUSE de douche aux nacres dorées 200 ml

HUILE PRODIGIEUSE huile de douche este un ulei parfumat pentru dus de la Nuxe.
Un ulei de dus senzorial, care curata pielea, lasându-o satinata datorita perlelor sale de aur de origine minerala. Un produs ultra senzorial care ofera o curatare blânda si respectuoasa, în timp ce ne invita sa ne cufundam într-o baie de placere si bunastare.
Formula sa are aroma parfumului mitic al lui HUILE PRODIGIEUX, cu note senzuale si calde, precum floarea de portocal, magnolia si vanilia. Textura usoara si placuta, este tratamentul perfect pentru a mentine pielea corpului hidratata si iluminata.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nuxe HUILE PRODIGIEUSE de douche aux nacres dorées 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nuxe HUILE PRODIGIEUSE de douche aux nacres dorées 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.