Numskull Joc Brigandine (Collector s Edition) Pentru Nintendo Switch

Joc Brigandine (Collector 39;s Edition) Pentru Nintendo Switch Este anul 781 in Runersia. Razboiul pandeste chiar dupa colt pentru 6 natiuni ale caror ideologii sunt incompatibile. 6 conducatori si clanurile lor de cavaleri se vor arunca in acest conflict, fiecare avand sperante si asteptari specifice. Odata ce natiunea va fi unita sub un singur stindard, amintirile din Legenda Runersiei vor fi recuperate si adevarul despre ce a avut loc in Runersia va iesi la iveala. Brigandine es ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Numskull Joc Brigandine (Collector s Edition) Pentru Nintendo Switch

Joc Brigandine (Collector 39;s Edition) Pentru Nintendo Switch Este anul 781 in Runersia. Razboiul pandeste chiar dupa colt pentru 6 natiuni ale caror ideologii sunt incompatibile. 6 conducatori si clanurile lor de cavaleri se vor arunca in acest conflict, fiecare avand sperante si asteptari specifice. Odata ce natiunea va fi unita sub un singur stindard, amintirile din Legenda Runersiei vor fi recuperate si adevarul despre ce a avut loc in Runersia va iesi la iveala. Brigandine este un joc de strategie si simulare. Alege din ce factiune sa faci parte. Alege-ti conducatorul si construieste-ti o armata loiala de trupe, monstri si masinarii de razboi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Numskull Joc Brigandine (Collector s Edition) Pentru Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Numskull Joc Brigandine (Collector s Edition) Pentru Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.