Nous P8 Smart WIFI Bulb RGB GU10

de la 31,00 lei (5 magazine)
NOUS Smart WIFI P8 are capacitatea unica de a seta temperatura culorii, ceea ce va permite sa aveti o dispozitie speciala pentru munca, odihna, petrecere chiar si pentru dormit. Deci, puteti incepe ziua cu lumina tonica puternica si va puteti odihni cu iluminare calda aurie noaptea. Spectru complet de toate culorile si nuantele.   NOUS Smart WIFI P3 extinde posibilitatile designului interior modern: cu peste 16 milioane de culori, iti poti transforma casa in locul perfect ...

Descriere


Nous P8 Smart WIFI Bulb RGB GU10

NOUS Smart WIFI P8 are capacitatea unica de a seta temperatura culorii, ceea ce va permite sa aveti o dispozitie speciala pentru munca, odihna, petrecere chiar si pentru dormit. Deci, puteti incepe ziua cu lumina tonica puternica si va puteti odihni cu iluminare calda aurie noaptea. Spectru complet de toate culorile si nuantele.
 
NOUS Smart WIFI P3 extinde posibilitatile designului interior modern: cu peste 16 milioane de culori, iti poti transforma casa in locul perfect pentru petreceri, poti da viata unei povesti de culcare, personaliza iluminatul pentru a se potrivi cu schema de culori a camerei tale sau pur si simplu pentru a se potrivi cu culoarea iluminarea la dispozitia ta. Pentru a face acest lucru, puteti folosi scene presetate cu lumina color sau propriile fotografii pentru a aduce la viata amintiri speciale.
 
Sistemul NOUS Smart Home permite controlul vocal al luminii prin Amazon Alexa si Google Assistant. Doar un cuvant - iar camera se va lumina, potrivindu-se in mod ideal cu dorintele si starea ta de spirit!
 
In casa inteligenta de astazi, multe dispozitive pot comunica intre ele. Conectati becurile P3 cu alte dispozitive inteligente in grup si controlati-le in mod cuprinzator
 
Specificatii tehnice:
 
Baza GU10
Certificat Amazon
Temperatura luminii 2700-6500K
Flux de lumina 350lm
Putere 4.5W
RGB 16 milioane de culori
Dimensiunile dispozitivului 38 * 38 * 107
Indicele de redare a culorilor (Ra)> 80
Nivel de protectie impotriva umiditatii IP20
LED tip SMD
Temperatura de functionare -20 ºC ~ 40 ºC
Durata de viata 15000 ore
Gama de tensiune de lucru 200-230V
Retea
Protocol IEEE 802.11b / g / n
Compatibilitate cu asistentii vocali Amazon Alexa, Google Home
Tipul transmisiei wireless 2,4 GHz
Cerinte de sistem iOS 8 sau Android 4.4 sau o versiune ulterioara
Control de pe o aplicatie pentru smartphone: NOUS Smart Home.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nous P8 Smart WIFI Bulb RGB GU10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nous P8 Smart WIFI Bulb RGB GU10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.