Noriel Plus Urs brun, 52 cm

59,99 lei (1 magazin)
Arata ca un urs brun, dar este noul tau prieten! O jucarie moale care este gata sa iti fie alaturi mereu. Ia-o cu tine peste tot, imbratiseaz-o si impartaseste-i experientele tale, iar ea va fi acolo pentru tine de fiecare data! Dimensiuni produs: 52 x 20 x 11 cm Varsta recomandata: 3 ani +Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copi ...

Descriere


Noriel Plus Urs brun, 52 cm

Arata ca un urs brun, dar este noul tau prieten! O jucarie moale care este gata sa iti fie alaturi mereu. Ia-o cu tine peste tot, imbratiseaz-o si impartaseste-i experientele tale, iar ea va fi acolo pentru tine de fiecare data! Dimensiuni produs: 52 x 20 x 11 cm Varsta recomandata: 3 ani +Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Noriel Plus Urs brun, 52 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Noriel Plus Urs brun, 52 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.