NOAH Vopsea Naturala Blond Foarte Deschis 9.0

de la 44,40 lei (2 magazine)
Descrierea produsului: Vopsea de Par Naturala Blond Foarte Deschis 9.0 Noah:  Vopsea de par permanenta disponibila intr-o paleta variata de culori, ce asigura o acoperire uniforma inclusiv a firelor albe si permite obtinerea unor nuante intense, stralucitoare si rezistente in timp. Aceasta nu contine amoniac, parabeni sau rezorcina, este testata dermatologic si pentru nichel. Vopseaua este imbogatita cu proteine de orez si ulei din seminte de in, ingrediente ce hranesc si pro ...

Descriere


NOAH Vopsea Naturala Blond Foarte Deschis 9.0

Descrierea produsului:
Vopsea de Par Naturala Blond Foarte Deschis 9.0 NoahVopsea de par permanenta disponibila intr-o paleta variata de culori, ce asigura o acoperire uniforma inclusiv a firelor albe si permite obtinerea unor nuante intense, stralucitoare si rezistente in timp. Aceasta nu contine amoniac, parabeni sau rezorcina, este testata dermatologic si pentru nichel. Vopseaua este imbogatita cu proteine de orez si ulei din seminte de in, ingrediente ce hranesc si protejeaza firul de par. Amestecul bogat de proteine de orez si ulei din seminte de in creeaza un film protector in jurul firului de par, oferindu-i sustinere, elasticitate si stralucire. Vopseaua este usor de folosit, permite o aplicare in conditii de siguranta si este potrivita pentru pielea sensibila. Se recomanda realizarea unui test de toleranta conform instructiunilor din pachet, deoarece produsul contine ingrediente ce pot provoca iritatii la nivelul pielii. Vopseaua nu se utilizeaza daca aveti erupitii pe fata, scalpul sensibil sau iritat, reactii alergice si nu se foloseste pentru vopsirea sprancenelor.
Pachetul contineCrema coloranta 50ml, emulsie oxidanta 75ml, manusi de unica folosita, sampon si balsam pentru protectia culorii 15ml, instructiuni de utilizare.
Mod de utilizareCrema coloranta se adauga in flaconul emulsiei oxidante si se amesteca. Cu ajutorul aplicatorului vopseaua se distribuie uniform pe radacini si pe toata suprafata parului. Se lasa sa actioneze timp de 35 de minute si apoi se clateste cu apa din abundenta. Se aplica samponul inclus pentru protectia culorii, se mseaza usor si apoi se clateste bine.
BeneficiuMentinerea culorii.
CuloareBlond.
BrandNoah

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NOAH Vopsea Naturala Blond Foarte Deschis 9.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NOAH Vopsea Naturala Blond Foarte Deschis 9.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.