Nitecore NWL20

229,99 lei (1 magazin)
NWL20 de la Nitecore este o nouă lumină de lucru cu numeroase caracteristici. NWL20 are un proiector COB pentru iluminarea armonioasă a zonei și un spot cu LED pentru un fascicul de lumină mai concentrat. De asemenea, este integrată o lumină roșie. Lumina albă poate fi reglată la mai multe niveluri de luminozitate, lumina roșie poate fi folosită ca lumină constantă sau intermitentă. Nitecore NWL20 este alimentat de o baterie Li-Ion tip 21700 cu o capacitate de 5000mAh. B ...

Descriere


Nitecore NWL20

NWL20 de la Nitecore este o nouă lumină de lucru cu numeroase caracteristici. NWL20 are un proiector COB pentru iluminarea armonioasă a zonei și un spot cu LED pentru un fascicul de lumină mai concentrat.
De asemenea, este integrată o lumină roșie. Lumina albă poate fi reglată la mai multe niveluri de luminozitate, lumina roșie poate fi folosită ca lumină constantă sau intermitentă.
Nitecore NWL20 este alimentat de o baterie Li-Ion tip 21700 cu o capacitate de 5000mAh. Bateria este inclusă și poate fi încărcată în lampă printr-un port USB-C.
Baza NWL20 este reglabilă la 180°, magnetică și proiectată ca o carabină. Acest lucru are ca rezultat numeroase opțiuni pentru atașarea lămpii.
Autonomie: (Spotlight) 290 lumeni pentru aproximativ 10 ore; 125 lumeni pentru aproximativ 15 ore (Imprastiat) 600 lumeni pentru aproximativ 6 ore; 260 lumeni pentru aproximativ 10 ore; 30 lumeni pentru aproximativ 78 de ore

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nitecore NWL20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nitecore NWL20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.