Nishane Kredo 100 ml

1.101,00 lei (1 magazin)
Kredo de la marca Nishane este un parfum atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care este un amestec unic de note lemnoase și condimentate. Combinația spumoasă de boabe de piper roz delicat picante și cardamom creează o introducere perfect echilibrată. În inimă veți simți o notă ușoară de osmanthus, care duce la baza parfumului, dezvăluind acorduri lemnoase de lemn de santal, oud puternic și piele de căprioară senzuală. Credo vă amintește cine sunteți cu ad ...

Descriere


Nishane Kredo 100 ml

Kredo de la marca Nishane este un parfum atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care este un amestec unic de note lemnoase și condimentate. Combinația spumoasă de boabe de piper roz delicat picante și cardamom creează o introducere perfect echilibrată. În inimă veți simți o notă ușoară de osmanthus, care duce la baza parfumului, dezvăluind acorduri lemnoase de lemn de santal, oud puternic și piele de căprioară senzuală. Credo vă amintește cine sunteți cu adevărat și vă conduce la încredere și la capacitatea de a trăi fiecare moment la maxim. Creatorii parfumului au dorit să ilustreze modul în care credințele modelează identitatea umană, modul în care credințele noastre se ciocnesc și se influențează reciproc. Adesea credem că convingerile noastre se bazează pe realitate. Să nu uităm că convingerile noastre sunt cele care ne modelează realitatea de zi cu zi. Deci, care este crezul dvs. în viață? Parfumul a fost lansat în anul 2022, iar creatorul său este Jean-Louis Sieuzac.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nishane Kredo 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nishane Kredo 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.