NIS America Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch

Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch este un produs lansat de NIS America la data de 28.08.2020. Va asteapta o aventura magica, plina de mister! Cand o tanara pe nume Annika se trezeste dintr-un vis ciudat, se gaseste blocata pe misterioasa „insula spica”, fara sa-si aminteasca cum a ajuns acolo. In explorare, ea intalneste un baiat pe nume Girafa, care pare sa o cunoasca si are sarcina de a gasi trei fragme ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


NIS America Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch

Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch este un produs lansat de NIS America la data de 28.08.2020.

Va asteapta o aventura magica, plina de mister! Cand o tanara pe nume Annika se trezeste dintr-un vis ciudat, se gaseste blocata pe misterioasa „insula spica”, fara sa-si aminteasca cum a ajuns acolo.
In explorare, ea intalneste un baiat pe nume Girafa, care pare sa o cunoasca si are sarcina de a gasi trei fragmente speciale de stele pe insula pentru a dezlega misterele amintirilor uitate. In timp ce cauta fragmentele, Annika o intalneste pe Lily, Vrajitoarea Padurii misterioase, care o provoaca la o batalie!

Din fericire, Annika iese invingatoare si descopera un fragment de stea. Ea absoarbe fragmentul si i se acorda brusc viziuni remarcabile. Ce secrete ascund acest Trio de aventurieri de pe insula Spica ?

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 7 ani
Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Giraffe And Annika Musical Mayhem Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.