Ninja Theory Hellblade Senua s Sacrifice

 Hellblade: Senua’s Sacrifice  este un joc de actiune la persoana a treia amplasat intr-o lume fantastica inspirata din mitologia Celtica. Jocul este dezvoltat de studioul Ninja Theorym cunoscut pentru titluri precum Enslaved, Heavenly Sword sau DMC: Devil May Cry. Jucatorii vor traversa o lume mitica intunecata, plina de referinte la povestile populare, caractere si monstrii nascuti in imaginatia Celtica. Protagonistul jocului este o razboinica de sex feminin pe num ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ninja Theory Hellblade Senua s Sacrifice

 Hellblade: Senua’s Sacrifice este un joc de actiune la persoana a treia amplasat intr-o lume fantastica inspirata din mitologia Celtica. Jocul este dezvoltat de studioul Ninja Theorym cunoscut pentru titluri precum Enslaved, Heavenly Sword sau DMC: Devil May Cry. Jucatorii vor traversa o lume mitica intunecata, plina de referinte la povestile populare, caractere si monstrii nascuti in imaginatia Celtica.

Protagonistul jocului este o razboinica de sex feminin pe nume Senua, ce se porneste intr-o periculoasa calatorie spre tinutul mortilor. In drumul acestea, se va confrunta cu numerosi inamici, pe care trebuie sa-i infranga utilizandu-si sabia. Utilizand o serie de abilitati speciale si combo-uri, Senua isi creaza propriul drum in calatoria ei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ninja Theory Hellblade Senua s Sacrifice de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ninja Theory Hellblade Senua s Sacrifice sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.