Nils Extreme Minge Baschet NPK271 BUZZER, Marime 7 10-20-101

de la 44,00 lei (3 magazine)
Mingea de baschet NILS BUZZER NPK271  este un sinonim pentru durabilitate și versatilitate, gata pentru un joc dinamic atât în ​​interior, cât și în aer liber. Cu designul său atemporal, fiecare aruncare la coş nu este doar un punct pentru echipă, ci și o demonstraţie de stil personal pe teren. Învelișul din cauciuc asigură longevitate și aderenţă, garantând că mingea își va menţine proprietăţile de&nbs ...

Descriere


Nils Extreme Minge Baschet NPK271 BUZZER, Marime 7 10-20-101


Mingea de baschet NILS BUZZER NPK271 este un sinonim pentru durabilitate și versatilitate, gata pentru un joc dinamic atât în ​​interior, cât și în aer liber. Cu designul său atemporal, fiecare aruncare la coş nu este doar un punct pentru echipă, ci și o demonstraţie de stil personal pe teren. Învelișul din cauciuc asigură longevitate și aderenţă, garantând că mingea își va menţine proprietăţile de sărit în toate condiţiile.

 



BUZZER NPK271 are mărimea 7, care este dimensiunea standard de baschet, preferată de jucătorii adulţi și folosită în întreaga lume în competiţiile de baschet de seniori. Este dimensiunea oficială a mingii utilizată în ligile profesionale și turneele internaţionale, asigurând o experienţă de joc uniformă la fiecare nivel de competiţie.


Alege mingea noastră de baschet NILS BUZZER NPK271 și vei simţi diferenţa la fiecare dribling. Las-o să te conducă la victorie pe terenurile locale ale orașului tău!



Specificaţii:



    • Material: Cauciuc

    • Culoare: Negru

    • Mărime: 7

    • Circumferinţă minge: 75-76.2 cm

    • Greutate: 580-620 g.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nils Extreme Minge Baschet NPK271 BUZZER, Marime 7 10-20-101 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nils Extreme Minge Baschet NPK271 BUZZER, Marime 7 10-20-101 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.