Nikon EH-8P Charging AC Adapter VEB03702

299,99 lei (1 magazin)
Adaptor de încărcare la curent alternativ cu port de ieșire USB-C. Fiind compatibil cu aparatele foto de la Nikon care au un port USB-C, acest adaptor vă permite să încărcați rapid acumulatorul din interiorul aparatului foto*. Tensiunea de ieșire flexibilă, la o putere de până la 45 W permite încărcarea rapidă și eficientă a produselor compatibile. De asemenea, EH-8P acceptă livrarea energiei (power delivery – PD) pentru produsele compatibil ...

Descriere


Nikon EH-8P Charging AC Adapter VEB03702

Adaptor de încărcare la curent alternativ cu port de ieșire USB-C. Fiind compatibil cu aparatele foto de la Nikon care au un port USB-C, acest adaptor vă permite să încărcați rapid acumulatorul din interiorul aparatului foto*. Tensiunea de ieșire flexibilă, la o putere de până la 45 W permite încărcarea rapidă și eficientă a produselor compatibile. De asemenea, EH-8P acceptă livrarea energiei (power delivery – PD) pentru produsele compatibile cu standardele PD.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon EH-8P Charging AC Adapter VEB03702 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon EH-8P Charging AC Adapter VEB03702 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.