Nichiduta Masinuta fara pedale BebeRoya Ride On Bee Green

- Ajuta copiii sa isi intareasca muschii umerilor, spatelui si coloana vertebrala! - Poate fi folosit cu usurinta in interior cat si afara! - <span style="font-family: " trebuchet="" ms",="" verdana,="" "bitstream="" vera="" sans",="" "dejavu="" sans-serif;"="">Premergatorul poate fi folosit de la o varsta frageda si ajuta copilul tau sa-si dezvolte abilitatile locomotorii si sa se miste independent! - Este o jucarie recomandata pentru copiii cu varsta de la 18 lun ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nichiduta Masinuta fara pedale BebeRoya Ride On Bee Green

- Ajuta copiii sa isi intareasca muschii umerilor, spatelui si coloana vertebrala!

- Poate fi folosit cu usurinta in interior cat si afara!

- <span style="font-family: " trebuchet="" ms",="" verdana,="" "bitstream="" vera="" sans",="" "dejavu="" sans-serif;"="">Premergatorul poate fi folosit de la o varsta frageda si ajuta copilul tau sa-si dezvolte abilitatile locomotorii si sa se miste independent!

- Este o jucarie recomandata pentru copiii cu varsta de la 18 luni;

- Aceasta masinuta este confectionata din materiale de calitate;

 

Greutate maxima admisa: 25kg.
Dimensiune produs: 62.5X29X48 cm
Recomandat de la varsta de: 18 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nichiduta Masinuta fara pedale BebeRoya Ride On Bee Green de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nichiduta Masinuta fara pedale BebeRoya Ride On Bee Green sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.