Nichiduta Cearceaf din bumbac cu elastic 120x60 cm Roz

30,00 lei (1 magazin)
Cearceafurile cu elastic  sunt foarte apreciate de toti clientii nostri, pentru ca asigura o asezare perfecta, nu necesita calcare si faciliteaza aerisirea, sunt confectionate din materiale 100% bumbac. Cerceafurile cu elastic , ca sa acopere salteaua in intregime, se potrivesc pe saltelele care au grosimea de maxim 10 cm. Dimensiuni: 120x60 cm ...

Descriere


Nichiduta Cearceaf din bumbac cu elastic 120x60 cm Roz

Cearceafurile cu elastic sunt foarte apreciate de toti clientii nostri, pentru ca asigura o asezare perfecta, nu necesita calcare si faciliteaza aerisirea, sunt confectionate din materiale 100% bumbac.

Cerceafurile cu elastic, ca sa acopere salteaua in intregime, se potrivesc pe saltelele care au grosimea de maxim 10 cm.

Dimensiuni: 120x60 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nichiduta Cearceaf din bumbac cu elastic 120x60 cm Roz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nichiduta Cearceaf din bumbac cu elastic 120x60 cm Roz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.