Niavis Cacao Criollo Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g

de la 15,90 lei (2 magazine)
Pulberea de cacao Criollo RAW este cea mai calitativa cacao, având un conținut foarte redus de cafeină. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si  o sursă importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonină triptaminică (substanțe care îmbunătățesc starea de spirit) și acizi grași Omega 6. Ingrediente : 100% pulbere din boabe de cacao*           ...

Descriere


Niavis Cacao Criollo Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g

Pulberea de cacao Criollo RAW este cea mai calitativa cacao, având un conținut foarte redus de cafeină. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursă importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonină triptaminică (substanțe care îmbunătățesc starea de spirit) și acizi grași Omega 6.

Produs ecologic(Bio), Raw, Vegan, Nemodificat genetic, Fara gluten

Ingrediente100% pulbere din boabe de cacao*
Informatii alergeniProdusul contine cacao
Recomandari de utilizarese poate adauga in laptele de la micul dejun, in shakeuri si smoothiuri, in bataone proteice, budinci, creme, prajituri sau bauturi calde sau reci.
Mod de pastrareA se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origineEcuador

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Niavis Cacao Criollo Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Niavis Cacao Criollo Pulbere Raw Ecologica/Bio 250g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.