Nexen WINGUARD SPORT 2 XL 205/50 R17 93V

de la 579,53 lei (3 magazine)
Nexen WinGuard Sport 2 este o anvelopa de iarna conceputa pentru autoturisme. Aceasta anvelopa a inlocuit modelul Nexen Winguard Sport. Nexen are peste 70 de ani de traditie in industria de anvelope. Compania a fost infiintata in 1942 sub numele de Heung-A Tire Company, iar in 1956 a fost recunoscuta drept prima companie de anvelope din Coreea. 30 de ani mai tarziu, activitatea a fost extinsa prin construirea unei fabrici de anvelope in Yangsan, Coreea. In efortul de a reflecta anga ...

Descriere


Nexen WINGUARD SPORT 2 XL 205/50 R17 93V

Nexen WinGuard Sport 2 este o anvelopa de iarna conceputa pentru autoturisme.

Aceasta anvelopa a inlocuit modelul Nexen Winguard Sport.

Nexen are peste 70 de ani de traditie in industria de anvelope. Compania a fost infiintata in 1942 sub numele de Heung-A Tire Company, iar in 1956 a fost recunoscuta drept prima companie de anvelope din Coreea. 30 de ani mai tarziu, activitatea a fost extinsa prin construirea unei fabrici de anvelope in Yangsan, Coreea. In efortul de a reflecta angajamentul pentru calitate si leadership, compania si-a schimbat numele, din Woosung Tire in Nexen Tire Corporation. Numele "Nexen" este o combinatie intre doua cuvinte orientate spre viitor, "urmator" si "secol".
Nexen Tire practica tehnici de imbunatatire constanta si restructurare,  pentru a sustine cresterea economica si pentru a anticipa cererea de piata, in 2004 introducand in portofoliu anvelope de ultra inalta performanta si dezvoltand anvelope de inalta performanta pentru SUV-uri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nexen WINGUARD SPORT 2 XL 205/50 R17 93V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nexen WINGUARD SPORT 2 XL 205/50 R17 93V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.