Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta

19,55 lei (1 magazin)
Descriere Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair Caracteristici Pielea mâinilor este uscată și neplăcută la atingere? Oferiți pielii crăpate un remediu imediat. Ungerea zilnică cu cremă poate fi înlocuită eficient cu masca hidratantă, de unică folosință, pentru mâini, Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair, ascunsă inteligent în mănușile revitalizante. Caracteristici: mănuși hidratante ...

Descriere


Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta

Descriere Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair
Caracteristici

Pielea mâinilor este uscată și neplăcută la atingere? Oferiți pielii crăpate un remediu imediat. Ungerea zilnică cu cremă poate fi înlocuită eficient cu masca hidratantă, de unică folosință, pentru mâini, Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair, ascunsă inteligent în mănușile revitalizante.

Caracteristici:

  • mănuși hidratante pentru pielea obosită
  • efecte regeneratoare și hidratante
  • masca este echivalentă cu aplicarea cremei de mâini timp de 7 zile

Mod de utilizare:
Puneți-vă mănușile pe mâinile curate și lăsați 10 minute să acționeze. Nu clătiți.

Tipul de pieleten sensibilă, pentru toate tipurile de piele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.