Navir Lupa

de la 15,68 lei (2 magazine)
Lupa Lupă de mare putere (mărește de 4 ori). Dimensiune lupă: 14 x 5.5 x 1 cm. Dimensiune lentila 4.5 cm. Vârsta recomandată: + 4 ani. Fabricat din plastic ABS (rezistent la impact, la temperaturi ridicate și la contactul cu substanțe chimice) și plexiglas. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub supravegherea unei persoane adulte. Produs de Navir - jucarii optice și științifice, Italia. ...

Descriere


Navir Lupa

Lupa

Lupă de mare putere (mărește de 4 ori). Dimensiune lupă: 14 x 5.5 x 1 cm. Dimensiune lentila 4.5 cm. Vârsta recomandată: + 4 ani. Fabricat din plastic ABS (rezistent la impact, la temperaturi ridicate și la contactul cu substanțe chimice) și plexiglas. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub supravegherea unei persoane adulte.

Produs de Navir - jucarii optice și științifice, Italia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Navir Lupa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Navir Lupa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.