NATURTINT Vopsea permanenta #7N rubio avellana 170 ml

50,00 lei (1 magazin)
NATURTINT - vopsea permanenta a parului fara amoniac. Formula de pionierat de la Naturtint este „natural mai buna” si îmbogatita cu uleiuri si extracte naturale si organice de plante si seminte pentru a avea grija activa si blânda a sanatatii parului si a scalpului, în timp ce ofera cele mai bune rezultate cosmetice - par mai puternic, mai neted, mai moale, mai sanatos. Are o formula fara parabeni, amoniac, parafina, silicon. Fiecare cutie contine: ● ...

Descriere


NATURTINT Vopsea permanenta #7N rubio avellana 170 ml

NATURTINT - vopsea permanenta a parului fara amoniac. Formula de pionierat de la Naturtint este „natural mai buna” si îmbogatita cu uleiuri si extracte naturale si organice de plante si seminte pentru a avea grija activa si blânda a sanatatii parului si a scalpului, în timp ce ofera cele mai bune rezultate cosmetice - par mai puternic, mai neted, mai moale, mai sanatos. Are o formula fara parabeni, amoniac, parafina, silicon.

Fiecare cutie contine:
●Manusi de protectie   
●Brosura de utilizare explicativa 
●60 ml colorant Naturtint 
●60 ml activator de culoare
●15 ml ser multiplicator
●15 ml crema unica CC anti-îmbatrânire a Naturtint - un tratament ce poate fi folosit la sfârsitul procesului de colorare si care ajuta la abordarea semnelor critice ale îmbatrânirii parului într-o singura aplicatie!

Noua formula pioniera a Naturtint continua sa acopere 100% de gri de la prima aplicatie si poate lumina parul cu pâna la doua nuante.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NATURTINT Vopsea permanenta #7N rubio avellana 170 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NATURTINT Vopsea permanenta #7N rubio avellana 170 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.