Narcis Bratara Anti-Tantari Reglabila

10,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Bratara Anti-Tantari Reglabila Narcis:  bratara ce poate fi utilizata in orice moment al zilei, destinata atat adultilor cat si copiilor, cu dimensiune reglabila, ce tine la distanta tantarii si alte insecte datorita ingredientelor naturale speciale cu care este impregnata (ulei esential de eucalipt si lamaie, extract de lamaita, extract de lavanda). Aplicare:  se fixeaza la dimensiunea dorita cu ajutorul marcajelor predefinite si se aplica la in ...

Descriere


Narcis Bratara Anti-Tantari Reglabila

Descrierea produsului:
Bratara Anti-Tantari Reglabila Narcisbratara ce poate fi utilizata in orice moment al zilei, destinata atat adultilor cat si copiilor, cu dimensiune reglabila, ce tine la distanta tantarii si alte insecte datorita ingredientelor naturale speciale cu care este impregnata (ulei esential de eucalipt si lamaie, extract de lamaita, extract de lavanda).
Aplicarese fixeaza la dimensiunea dorita cu ajutorul marcajelor predefinite si se aplica la incheietura mainii sau la glezna. Dupa indepartare se resigileaza in ambalajul original pentru a-i prelungi eficacitatea.
Cantitate1 buc.
BrandNarcis

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Narcis Bratara Anti-Tantari Reglabila de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Narcis Bratara Anti-Tantari Reglabila sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.