NanLite EC-FZ60 Fabric Grid for Forza 60 Softbox

NanLite Fabric Grid for Forza 60 Softbox este un grid special conceput pentru utilizarea cu softboxul SB-FZ60. Gridul se montează pe partea din față a softbox-ului pentru a minimiza risipirea luminii si a adauga directionalitate prin micsorarea unghiului fasciculului cu 40 de grade. Ideal pentru iluminarea selectivă a subiectilor fără a pierde calitatea moale a luminii produse de softbox. Se atașează ușor și rapid prin intermediul elementelor de fixare tactile și se pliaz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


NanLite EC-FZ60 Fabric Grid for Forza 60 Softbox

NanLite Fabric Grid for Forza 60 Softbox este un grid special conceput pentru utilizarea cu softboxul SB-FZ60. Gridul se montează pe partea din față a softbox-ului pentru a minimiza risipirea luminii si a adauga directionalitate prin micsorarea unghiului fasciculului cu 40 de grade. Ideal pentru iluminarea selectivă a subiectilor fără a pierde calitatea moale a luminii produse de softbox. Se atașează ușor și rapid prin intermediul elementelor de fixare tactile și se pliază plat depozitare și transport. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, nanliteus.com.

NanLite EC-FZ60; Garantie 1 an

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NanLite EC-FZ60 Fabric Grid for Forza 60 Softbox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NanLite EC-FZ60 Fabric Grid for Forza 60 Softbox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.