Namco Bandai Little Nightmares Complete Edition Ps4

Little Nightmares Complete Edition Ps4 Little Nightmares Complete Edition PS4 este un joc de tip aventura, lansata de Bandai Namco Entertainment , disponibil din data de 27.10.2017.   Intra in lumea terifianta din Little Nightmares – o poveste intunecata, ciudata, in care te confrunti cu fricile copilariei!   Ajuta-l pe Six sa scape din The Maw – o nava enorma, plina de mistere, populata de suflete corupte, flamande, care isi cauta urmatoare ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Namco Bandai Little Nightmares Complete Edition Ps4

Little Nightmares Complete Edition Ps4

Little Nightmares Complete Edition PS4 este un joc de tip aventura, lansata de Bandai Namco Entertainment, disponibil din data de 27.10.2017.
 
Intra in lumea terifianta din Little Nightmares – o poveste intunecata, ciudata, in care te confrunti cu fricile copilariei!
 
Ajuta-l pe Six sa scape din The Maw – o nava enorma, plina de mistere, populata de suflete corupte, flamande, care isi cauta urmatoare victima.
 
Pe masura ce inaintezi in poveste, vei explora cea mai sinistra casa de papusi – o inchisoare din care trebuie sa evadezi, dar si un loc de joaca, plin de secrete pe care va trebui sa le dezlegi.
 
Este timpul sa redevii copil, sa iti dai frau liber imaginatiei si sa gasesti calea catre libertate!

Little Nightmares Complete Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Little Nightmares Complete Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Little Nightmares Complete Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.