Muscle Pharm Kaged Kasein Micellar Casein Isolate 4 lb 1.8 kg Vanilla Shake

Kaged Kasein Micellar Casein 1.8 kg este o proteina anti-catabolica cu eliberare lenta. Este un produs ultra premium tratat cu cazeina izolata din cazeina micelara care este fabricata cu grija din lapte fara hormoni si antibiotice printr-un proces inovator de microfiltrare. Aceasta metoda de filtrare pastreaza integritatea structurala a proteinei, garantand ca produsul finit isi mentine structura micelara naturala asa cum se gaseste in lapte. Izolatul cazeinei micelar digera lent pana ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Muscle Pharm Kaged Kasein Micellar Casein Isolate 4 lb 1.8 kg Vanilla Shake

Kaged Kasein Micellar Casein 1.8 kg este o proteina anti-catabolica cu eliberare lenta.
Este un produs ultra premium tratat cu cazeina izolata din cazeina micelara care este fabricata cu grija din lapte fara hormoni si antibiotice printr-un proces inovator de microfiltrare. Aceasta metoda de filtrare pastreaza integritatea structurala a proteinei, garantand ca produsul finit isi mentine structura micelara naturala asa cum se gaseste in lapte.
Izolatul cazeinei micelar digera lent pana la 8 ore, furnizand o eliberare sustinuta a aminoacizilor care produc muschi, facandu-l ideal pentru noapte sau perioade prelungite pe parcursul zilei.
Izolatul cazeinei micelar contine nivele naturale de aminoacizi cu catena ramificata si esentiali (BCAA si EAA) + L-glutamina care pot ajuta la mentinerea si cresterea muschiului.
De ce KAGED MUSCLE® KASEIN ?
Izolat de cazeina micelara 100%
Mai putin de 1% lactoza
Nu exista hormoni RBST
Fara lecitina de soia
Arome naturale
Fara gluten
Fara culori artificiali

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Muscle Pharm Kaged Kasein Micellar Casein Isolate 4 lb 1.8 kg Vanilla Shake de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Muscle Pharm Kaged Kasein Micellar Casein Isolate 4 lb 1.8 kg Vanilla Shake sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.