Mumm Sampanie Brut Le Rose, 0.75L

G.H Mumm Brut Le Rose este o È™ampanie prestigioasă care își are originile în FranÈ›a È›ara cu cea mai vastă varietate de stiluri individuale de È™ampanii.  Estetica dominantă a È™ampaniei G.H Mumm Brut Le Rose este dată de stilul său elegant de culorile sale È™i de design-ul armonios de bun gust la care se alătură o îmbinare plăcută a elementelor roz-perlat ale sticlei. Exprimând măreÈ›ia soiurilor de struguri din care face parte (70% Pinot Noir 30% Chardonnay) aceastÄ ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mumm Sampanie Brut Le Rose, 0.75L

G.H Mumm Brut Le Rose este o șampanie prestigioasă care își are originile în Franța țara cu cea mai vastă varietate de stiluri individuale de șampanii.  Estetica dominantă a șampaniei G.H Mumm Brut Le Rose este dată de stilul său elegant de culorile sale și de design-ul armonios de bun gust la care se alătură o îmbinare plăcută a elementelor roz-perlat ale sticlei. Exprimând măreția soiurilor de struguri din care face parte (70% Pinot Noir 30% Chardonnay) această șampanie păstrează intacte caracteristicile organoleptice prețioase ale celor două soiuri de struguri din care provine. Șampania G.H Mumm Brut Le Rose prezintă o complexitate de arome: fructe de pădure drojdie provenită de la cea de-a doua fermentare echilibrate de arome florale. Din punct de vedere gustativ este caracterizată de echilibru având un gust extrem de fructat îmbogățit de note de fructe de vară (zmeură căpșuni sălbatice). Finish-ul este persistent marcat de note delicate de drojdie. În ceea ce privește gastronomia este ideală a se servi alături de aperitive brânzeturi carne de vită. Pentru a-i spori aromele este indicat a se servi la temperaturi aflate între 8-10 ° C.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mumm Sampanie Brut Le Rose, 0.75L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mumm Sampanie Brut Le Rose, 0.75L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.