Movino Patine cu rotile Cruzer One, Mint, 38-41

326,93 lei (1 magazin)
Movino Cruzer One este o patină în linie confortabilă, concepută pentru începători. Parametrii acestui model au fost aleși pentru a-l face mai ușor de condus. Știm cu toții cât de importantă este prima impresie. Am creat Movino Cruzer One având în vedere acest lucru! Datorită lor, cei mici vor intra în lumea patinajului cu role cu zâmbetul pe buze! Sistem de ventilație - o mai bună circulație a aerului înseamnă mai mult confort în timpul mersului pe bicicletă Aj ...

Descriere


Movino Patine cu rotile Cruzer One, Mint, 38-41

Movino Cruzer One este o patină în linie confortabilă, concepută pentru începători. Parametrii acestui model au fost aleși pentru a-l face mai ușor de condus. Știm cu toții cât de importantă este prima impresie. Am creat Movino Cruzer One având în vedere acest lucru! Datorită lor, cei mici vor intra în lumea patinajului cu role cu zâmbetul pe buze! Sistem de ventilație - o mai bună circulație a aerului înseamnă mai mult confort în timpul mersului pe bicicletă Ajustarea mărimii - Movino One are un sistem convenabil de ajustare a mărimii Sistem triplu de închidere - cataramă din două piese, Velcro, șireturi - confort și siguranță Roți - din PU (cauciuc sintetic) cu diametrul de 72 mm și duritatea 82A, echipate cu rulmenți ABEC-7. SISTEM DE BLOCARE TRIPLĂPentru confortul și siguranța ta, Cruzer One are un sistem de fixare triplu: cataramă, șireturi și curea. Catarama a fost proiectată pentru a permite fixarea rapidă și eficientă a pantofului, fără a se slăbi sau desface în timpul mersului. TPR ARMOURModelul Cruzer One are o frână TPR montată în patina dreaptă. Dacă este necesar, frâna poate fi deșurubată și înșurubată pe patina stângă. ALIAJ DE ALUMINIUMovino Cruzer One a fost proiectat pentru a maximiza confortul în timpul mersului. Un centru de greutate echilibrat corespunzător vă permite să vă mențineți o poziție corectă în timpul mersului. Aliajul de aluminiu de înaltă calitate asigură durabilitatea, menținând în același timp o greutate redusă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Movino Patine cu rotile Cruzer One, Mint, 38-41 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Movino Patine cu rotile Cruzer One, Mint, 38-41 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.