Moschino Cheap & Chic I Love Love - apa de toaleta 30 ml + Lotiune de corp 50 ml

132,00 lei (1 magazin)
Spumanta și plină de bucurie  asa  este apa de toaleta  Moschino Cheap & Chic I Love Love. Este destinata pentru femeia  indragostita, plina de viață, putin  ironica, și  cu care nu te  plictisesti, Notele de varf  ne surprind prin note  citrice  de  grapefruit, portocala, lamaie si coacaze rosii.  Notele de inima  ating poemul sexului   feminin  cu ceai de trandafiri, împreună  cu  papura  și crini , în combinație cu scorțișoară . Notele d ...

Descriere


Moschino Cheap & Chic I Love Love - apa de toaleta 30 ml + Lotiune de corp 50 ml

Spumanta și plină de bucurie  asa  este apa de toaleta  Moschino Cheap & Chic I Love Love. Este destinata pentru femeia  indragostita, plina de viață, putin  ironica, și  cu care nu te  plictisesti, Notele de varf  ne surprind prin note  citrice  de  grapefruit, portocala, lamaie si coacaze rosii.  Notele de inima  ating poemul sexului   feminin  cu ceai de trandafiri, împreună  cu  papura  și crini , în combinație cu scorțișoară . Notele de baza cuprind amestecul  de mosc senzual si exotic de  paduri misterioase - lemn de santal si Tanaka Parfumul  a fost lansat în 2004.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Moschino Cheap & Chic I Love Love - apa de toaleta 30 ml + Lotiune de corp 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Moschino Cheap & Chic I Love Love - apa de toaleta 30 ml + Lotiune de corp 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.