Monte Cristal Sare de baie 2-5mm, 1Kg

12,99 lei (1 magazin)
Sare fina de Himalaya, 1KG Componenti: 98% sare cristalizata NaCl, ( 2% Ca, Mg, Fe). Nu contine aditivi. - Este considerata cea mai pura sare, ce contine toate mineralele din care este format corpul uman. - Are un continut bogat de fier, potasiu si magneziu. - O baie de 30 de minute cu sare de Himalaya echivaleaza cu o cura de detoxifiere de 3 zile si in acelasi echilibreaza PH-ul pielii, o face moale si elastica. Baia de sare remineralizeaza corpul si totodata creste capacitatea ...

Descriere


Monte Cristal Sare de baie 2-5mm, 1Kg

Sare fina de Himalaya, 1KG

Componenti: 98% sare cristalizata NaCl, ( 2% Ca, Mg, Fe). Nu contine aditivi.

- Este considerata cea mai pura sare, ce contine toate mineralele din care este format corpul uman.
- Are un continut bogat de fier, potasiu si magneziu.
- O baie de 30 de minute cu sare de Himalaya echivaleaza cu o cura de detoxifiere de 3 zile si in acelasi echilibreaza PH-ul pielii, o face moale si elastica. Baia de sare remineralizeaza corpul si totodata creste capacitatea pielii de a retine apa, fata de o baie cu apa simpla, care deshidrateaza pielea.

Mod de utilizare:
Uz Extern Baie terapeutica si relaxanta – puneti 250, 500 gr, 1 kg de sare in cada ( in functie de cat de mare doriti sa fie concentratia) si adaugati apa fierbinte, in jur de 37 grade C.

Nu adaugati spuma de baie, sapun, sampon sau gel de dus.
Durata baii este de 20 de minute.
Dupa baie nu clatiti corpul cu apa de la robinet, doar tamponati usor cu un prosop moale.
Pentru un efect relaxant puteti sa adaugati cateva picaturi de ulei esential natural.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Monte Cristal Sare de baie 2-5mm, 1Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Monte Cristal Sare de baie 2-5mm, 1Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.