Montale Black Aoud EDP 100 ml

de la 313,80 lei (3 magazine)
Montale Black Aoud este un parfum masculin, floral, lemnos și moscat, cu acorduri puternice de lemn de oud și de trandafir. Creatorul acestui parfum este Pierre Montale. Parfumul a fost lansat in 2006. Black Aoud, de la Montale este compus din acorduri de trandafir, de laudanum francez, de mosc, de paciuli indonezian și de mandarină, alături de magnificul oud cambodgian. Black Aoud, de la Montale, este o combinație interesantă de lemn de oud și trandafiri, alături de un ...

Descriere


Montale Black Aoud EDP 100 ml

Montale Black Aoud este un parfum masculin, floral, lemnos și moscat, cu acorduri puternice de lemn de oud și de trandafir. Creatorul acestui parfum este Pierre Montale. Parfumul a fost lansat in 2006. Black Aoud, de la Montale este compus din acorduri de trandafir, de laudanum francez, de mosc, de paciuli indonezian și de mandarină, alături de magnificul oud cambodgian. Black Aoud, de la Montale, este o combinație interesantă de lemn de oud și trandafiri, alături de un paciuli dulce și ușor întunecat și susținută de atractive acorduri balsamice senzuale de mosc și de un suflu de citrice proaspete. Apa de Parfum Montale Black Aoud are un design deosebit ambalat in flacon cilindric din aluminiu cu stelute in opt colturi si saculet aditional. Un parfum persistent si foarte apreciat de iubitori brandului de nisa Montale Paris.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Montale Black Aoud EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Montale Black Aoud EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.