Molten Minge baschet GG6X

369,00 lei (1 magazin)
GG6X-Minge baschet MOLTEN realizata cu tehnologie de varf - Molten Advanced Basketball Technologies – care permite fiecarui sportiv atingerea potentialului maxim in timpul jocului, FIBA aporobat 2015-2019. categoria FIBA 6, piele composit premium, rezistenta de lunga durata, satisfactie de joc mult peste produsele similare de top. Considerata cea mai avansata minge din p.d.v. tehnologic din lume. Noua tehnologie Xtra: xtra soft, xtra vizibile, aderenta xtra, feeling xtra! X-series! ...

Descriere


Molten Minge baschet GG6X

GG6X-Minge baschet MOLTEN realizata cu tehnologie de varf - Molten Advanced Basketball Technologies – care permite fiecarui sportiv atingerea potentialului maxim in timpul jocului, FIBA aporobat 2015-2019. categoria FIBA 6, piele composit premium, rezistenta de lunga durata, satisfactie de joc mult peste produsele similare de top. Considerata cea mai avansata minge din p.d.v. tehnologic din lume.

Noua tehnologie Xtra: xtra soft, xtra vizibile, aderenta xtra, feeling xtra! X-series!
Pentru imbunatatirea aderentei mingii de baschet, forma si locatia fiecarei granule a fost modificata si aliniata pentru a crea o suprafata cu textura uniforma, revolutionand modelul traditional cu granule. Aceasta omogenitate asigura contactul permanent, indiferent de unde este mingea tinuta.

Xtra visible
Cresterea contrastului intre culorile mingii asigura cea mai buna experienta in vizibilitatea acesteia. Si, datorita aceste modificari, jucatorii se pot concentra pe fiecare miscare a mingii. In plus, rotatia mingii se poate vedea la distante mari, ceea ce permite suporterilor sa observe fiecare detaliu al jocului.

Xtra grip
Suprafata traditionala, cu granule ridicate, a mingii de baschet a fost modificata intr-un finisaj plat a granulelor. Acest finisaj ofera aderenta si control maxim prin cresterea zonei de contact.

Xtra feeling
Prin aplatizarea zonei din jurul cusaturii mingii si minimizarea diferentei de inaltime, Molten ofera un ,,backspin’’ (oprire a mingii) precis indiferent daca mingea este pasata sau primita de catre jucator.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Molten Minge baschet GG6X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Molten Minge baschet GG6X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.