Miss Sporty NATURALLY PERFECT FLAWLESS SKIN FINISH FOND DE TEN GOLDEN HONEY 300

14,50 lei (1 magazin)
Vrei un ten perfect, dar cu aspect natural? Noul fond de ten Naturally Perfect de la Miss Sporty este exact ce iti doresti! Textura sa lejera il face extrem de usor de aplicat, oferind tenului tau un finish flawless si un aspect natural si radiant! Beneficii: Finish natural si luminos; Aspect impecabil al tenului; Usor de aplicat; Reduce vizibilitatea porilor. ...

Descriere


Miss Sporty NATURALLY PERFECT FLAWLESS SKIN FINISH FOND DE TEN GOLDEN HONEY 300

Vrei un ten perfect, dar cu aspect natural? Noul fond de ten Naturally Perfect de la Miss Sporty este exact ce iti doresti! Textura sa lejera il face extrem de usor de aplicat, oferind tenului tau un finish flawless si un aspect natural si radiant! Beneficii: Finish natural si luminos; Aspect impecabil al tenului; Usor de aplicat; Reduce vizibilitatea porilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miss Sporty NATURALLY PERFECT FLAWLESS SKIN FINISH FOND DE TEN GOLDEN HONEY 300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miss Sporty NATURALLY PERFECT FLAWLESS SKIN FINISH FOND DE TEN GOLDEN HONEY 300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.