Miniland Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm

30,26 lei (1 magazin)
Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul include o salopeta de jeans cu palarieĀ  special create pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm. Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile. ...

Descriere


Miniland Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm

Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul include o salopeta de jeans cu palarieĀ  special create pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm. Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miniland Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miniland Salopeta jeans cu palarie pentru papusi 40-42 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.