Miniland Maxichain 45300

de la 57,32 lei (4 magazine)
Joc De Imbinat Maxichain - Miniland Jocul contine 16 piese cu dimensiunea de 9 cm din plastic rezistent si flexibil, cu forme rotunjite, cu texturi si culori diferite, usor de apucat si manevrat de catre cei mici, carduri cu secvente de asamblare, toate intr-o cutie practica si cu maner. Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, invatarea culorilor, intelegere ...

Descriere


Miniland Maxichain 45300

Joc De Imbinat Maxichain - Miniland

Jocul contine 16 piese cu dimensiunea de 9 cm din plastic rezistent si flexibil, cu forme rotunjite, cu texturi si culori diferite, usor de apucat si manevrat de catre cei mici, carduri cu secvente de asamblare, toate intr-o cutie practica si cu maner. Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine si a perceperii relatiilor spatiale, invatarea culorilor, intelegerea secventelor si a ordinii obiectelor.
Dimensiuni: 9 cm
Joc De Imbinat Maxichain - Miniland

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miniland Maxichain 45300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miniland Maxichain 45300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.