MindShift Gear Gear PhotoCross 10 - Carbon Grey - rucsac cu o singura bretea

749,00 lei (1 magazin)
Fotografii de actiune au nevoie de un rucsac cu o singura bretea, care sa fie la fel de rezistent ca si ei. Cu materialele sale rezistente si designul fatetat, rucsacul MindShift PhotoCross 10 va va proteja echipamentul foto in orice calatorie, indiferent de conditii.PhotoCross este construit pentru a rezista in cele mai grele conditii, dar suficient de confortabil pentru a fi purtat zile la rand pe teren. Aceast rucsac va ofera acces rapid la camera foto atunci cand sunteti gata sa f ...

Descriere


MindShift Gear Gear PhotoCross 10 - Carbon Grey - rucsac cu o singura bretea

Fotografii de actiune au nevoie de un rucsac cu o singura bretea, care sa fie la fel de rezistent ca si ei. Cu materialele sale rezistente si designul fatetat, rucsacul MindShift PhotoCross 10 va va proteja echipamentul foto in orice calatorie, indiferent de conditii.PhotoCross este construit pentru a rezista in cele mai grele conditii, dar suficient de confortabil pentru a fi purtat zile la rand pe teren. Aceast rucsac va ofera acces rapid la camera foto atunci cand sunteti gata sa faceti fotografii.BackLight 36L Backpack from MindShift Gear on Vimeo.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MindShift Gear Gear PhotoCross 10 - Carbon Grey - rucsac cu o singura bretea de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MindShift Gear Gear PhotoCross 10 - Carbon Grey - rucsac cu o singura bretea sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.