Milk Shake Sampon pentru par, Normalizing Blend, Scalp Care, 300 ml

de la 64,00 lei (2 magazine)
Milk Shake Scalp Care Normalizing Blend este un sampon echilibrant pentru scalp si par gras. Ideal pentru barbatii si femeile cu par gras, care doresc sa-si curete usor parul, sa elimine sebumul, aspectul gras si mirosul neplacut asociat secretiei de sebum. Scalp Care Normalizing Blend este solutia profesionala de a elimina rezidurile grase, cu o actiune de normalizare a secretiei de sebum, respectand in acelasi timp echilibrul fiziologic. Ingrediente: Este un tratament real si ...

Descriere


Milk Shake Sampon pentru par, Normalizing Blend, Scalp Care, 300 ml

Milk Shake Scalp Care Normalizing Blend este un sampon echilibrant pentru scalp si par gras.
Ideal pentru barbatii si femeile cu par gras, care doresc sa-si curete usor parul, sa elimine sebumul, aspectul gras si mirosul neplacut asociat secretiei de sebum.
Scalp Care Normalizing Blend este solutia profesionala de a elimina rezidurile grase, cu o actiune de normalizare a secretiei de sebum, respectand in acelasi timp echilibrul fiziologic.

Ingrediente:

Este un tratament real si unic datorita beneficiilor uimitoare, formula sa contine ingrediente active din plante, uleiuri esentiale si un amestec echilibrat de surfactanti, care curata profund si usor in acelasi timp, indepartand sebumul si rezidurile uleioase.

Descriere brand:

Straluciti in fiecare clipa, cu un par sanatos si frumos. Apelati la forta naturii, captata de produsele cosmetice pentru par de la Milk Shake.
Ofera o ingrijire profesionala, indeplinesc cerintele cele mai exigente si va rasfata parul la maximum.
Cosmeticele Milk Shake fac parte din dinamicul brand italian z.one, fondat acum mai bine de 20 de ani. Formula produselor Milk Shake este inspirata din natura si se bazeaza pe proteine din lapte si pe extracte de fructe, pentru hidratarea, regenerarea si intarirea parului. Toate produsele sunt concepute pentru un par vibrant si sanatos, care isi pune in valoare frumusetea naturala.
In afara de sampoane clasice, balsamuri si

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Milk Shake Sampon pentru par, Normalizing Blend, Scalp Care, 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Milk Shake Sampon pentru par, Normalizing Blend, Scalp Care, 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.