Miley Carusel decoratiuni unghii, strasuri rotunde, multicolore

Ofera eleganta si unicitate manichiurii tale, adaugand un plus de stralucire cu ajutorul accesoriilor decorative.Cu siguranta decoratiunile pentru unghii sunt o optiune perfecta daca iti doresti sa iesi in evidenta.Sunt usor de utilizat atat cu lac de unghii, cat si cu gel UV, oja semipermanenta sau acryl.Decoratiunile pentru unghii sunt special create pentru ornament, iar rezultatul confera un aspect deosebit.Aplica un strat de gel clear sau base coat pe suprafata unghiei si aplica mo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Miley Carusel decoratiuni unghii, strasuri rotunde, multicolore

Ofera eleganta si unicitate manichiurii tale, adaugand un plus de stralucire cu ajutorul accesoriilor decorative.Cu siguranta decoratiunile pentru unghii sunt o optiune perfecta daca iti doresti sa iesi in evidenta.Sunt usor de utilizat atat cu lac de unghii, cat si cu gel UV, oja semipermanenta sau acryl.Decoratiunile pentru unghii sunt special create pentru ornament, iar rezultatul confera un aspect deosebit.Aplica un strat de gel clear sau base coat pe suprafata unghiei si aplica modelul decorativ, usuca in lampa LED/UV 60/120 sec pentru fixare, si finalizezi cu top coat pentru rezistenta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miley Carusel decoratiuni unghii, strasuri rotunde, multicolore de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miley Carusel decoratiuni unghii, strasuri rotunde, multicolore sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.