Micul Fermier Masina de carnati, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse

de la 224,00 lei (2 magazine)
Masina de carnati Micul Fermier, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse. Masina de umplut carnati verticala, 3kg , 5 palnii, Micul Fermier GF-0821-S001-G02 va ofera posibilitatea sa preparati o gama larga de carnati in membrana naturala cu minim de efort, intr-un timp foarte scurt. Masina de umplut carnati are un design modern si este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut. Constructia masinii e ...

Descriere


Micul Fermier Masina de carnati, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse

Masina de carnati Micul Fermier, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse. Masina de umplut carnati verticala, 3kg , 5 palnii, Micul Fermier GF-0821-S001-G02 va ofera posibilitatea sa preparati o gama larga de carnati in membrana naturala cu minim de efort, intr-un timp foarte scurt. Masina de umplut carnati are un design modern si este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut.

Constructia masinii este preponderent realizata din aluminiu dur si inox pentru a oferi rezista inalta la presiunea necesara umplerii carnatilor si respectarii normelor de siguranta alimentara. Cilindru inoxidabil permite umplerea rapida cu o cantitate mare de carne si la final se poate curata si spala foarte usor.
 
Pachetul contine:

•Aparatul pentru carnati;
•Manual;
•Manivela detasabila;
•Sistem de prindere pe masa;
•Cheita pentru insurubat;
•Bucsa prindere palnii;
•Set palnii de diferite dimensiuni - 5 buc.

Capacitate  3kg
Dimensiune  15x14x52 cm
Dimensiuni palnie  ø 10, 15, 19, 22, 25
Greutata bruta  3.5 kg
Greutate neta  3.2 kg
Material  Otel inoxidabil + aluminiu dur
Numar palnii 5 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Micul Fermier Masina de carnati, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Micul Fermier Masina de carnati, capacitate 3 kg, verticala, 5 palnii incluse sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.