Microsoft Xbox Series X Wireless (Albastru) QAU-00002

INNOBILEAZA-TI JOCUL Experimentati designul modernizat al controlerului wireless Xbox, cu suprafete sculptate si geometrie rafinata pentru un confort sporit in timpul jocului. Ramaneti concentrat cu triggere texturate si un D-pad hibrid. Capturati si partajati fara probleme continutul cu butonul dedicat Share. Asociati rapid, jucati-va si comutati intre dispozitive, inclusiv Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 PC si Android. Suport pentru iOS, in curand.     BUTON ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microsoft Xbox Series X Wireless (Albastru) QAU-00002

INNOBILEAZA-TI JOCUL
Experimentati designul modernizat al controlerului wireless Xbox, cu suprafete sculptate si geometrie rafinata pentru un confort sporit in timpul jocului. Ramaneti concentrat cu triggere texturate si un D-pad hibrid. Capturati si partajati fara probleme continutul cu butonul dedicat Share. Asociati rapid, jucati-va si comutati intre dispozitive, inclusiv Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 PC si Android. Suport pentru iOS, in curand.
 
 
BUTON SHARE DEDICAT
Captureaza si partajeaza fara probleme continut, cum ar fi capturi de ecran, inregistrari si multe altele, cu noul buton Share.
 
 
RAMAI CONCENTRAT
Ramaneti focusat pe obiective cu noul D-pad hibrid, triggere texturate, amortizoare si carcasa.
 
 
COMUTATI INTRE DISPOZITIVE
Asociati cu usurinta si comutati intre dispozitive, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 PC si Android. Suport pentru iOS, in curand.
 
 
COMPATIBILITATE
Include tehnologia Xbox Wireless si Bluetooth pentru jocuri wireless pe consola, computer, telefoane mobile si tablete. Conectati orice casca compatibila cu intrarea Jack stereo de 3,5 mm.
 

QAU-00002
Detalii tehnice
PlatformaPCDa
Xbox Series XDa
CaracteristiciTipController
ConexiuneBluetooth
USB
CuloareAlbastru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Xbox Series X Wireless (Albastru) QAU-00002 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Xbox Series X Wireless (Albastru) QAU-00002 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.