Microids GARFIELD KART FURIOUS RACING Nintendo Switch

Alege-ți personajul și kartul în funcție de caracteristicile și stilul tău de conducere, coboara mai întâi de pe linia de plecare și controleaza patinele pentru a-ți depăși adversarii. Utilizeaza obiecte bonus nebune, cum ar fi perna sau bagheta magică, pentru a trece mai întâi pe linia de sosire. Ești leneș ca Garfield? Mergi pe scurtături pentru a depăși ceilalți curse cu Primăvara! Întrece-ți prietenii în moduri locale sau online, cu până la opt jucători ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Microids GARFIELD KART FURIOUS RACING Nintendo Switch

Alege-ți personajul și kartul în funcție de caracteristicile și stilul tău de conducere, coboara mai întâi de pe linia de plecare și controleaza patinele pentru a-ți depăși adversarii. Utilizeaza obiecte bonus nebune, cum ar fi perna sau bagheta magică, pentru a trece mai întâi pe linia de sosire. Ești leneș ca Garfield? Mergi pe scurtături pentru a depăși ceilalți curse cu Primăvara! Întrece-ți prietenii în moduri locale sau online, cu până la opt jucători pe 16 circuite iconice din lumea Garfield.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microids GARFIELD KART FURIOUS RACING Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microids GARFIELD KART FURIOUS RACING Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.