Mettler Ata SERALENE 180 100% Polyester 2000m

de la 31,00 lei (3 magazine)
Ata de cusut SERALENE este perfecta pentru a crea cusături fine, aproape invizibile, pe țesături ușoare si subtiri. Ideala ca fir pentru ac și graifar pentru surfilare de înaltă calitate, precum și pentru cusături invizibile și lucrări decorative. Cusut de neegalat și fără probleme chiar și pe cele mai sofisticate mașini de surfilat si acoperire. SERALENE este, de asemenea, perfecta pentru brodarea monogramelor și detaliilor fine. SERALENE nu se micșorează și este u ...

Descriere


Mettler Ata SERALENE 180 100% Polyester 2000m

Ata de cusut SERALENE este perfecta pentru a crea cusături fine, aproape invizibile, pe țesături ușoare si subtiri. Ideala ca fir pentru ac și graifar pentru surfilare de înaltă calitate, precum și pentru cusături invizibile și lucrări decorative. Cusut de neegalat și fără probleme chiar și pe cele mai sofisticate mașini de surfilat si acoperire. SERALENE este, de asemenea, perfecta pentru brodarea monogramelor și detaliilor fine.
SERALENE nu se micșorează și este ușor de utilizat. Bobina Miniking cu blocare rapidă asigura un loc de depozitare curat și practic.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata SERALENE 180 100% Polyester 2000m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata SERALENE 180 100% Polyester 2000m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.