Meross MTS100H

324,99 lei (1 magazin)
Set cap termostatic cu hub calorifer, Meross MTS100H compatibil cu Alexa si Google Home. aplicatie pentru mobil Apple si Android. HUB-ul poate comtrola 16 capete termostatice   Termostatul MTS100H se monteaza pe calorifere si poate fi controlat cu ajutorul aplicatiei Meross sau prin comenzi vocale catre Alexa, Google Home. Control al temperaturii camerei de oriunde: cu ajutorul aplicatiei compatibila cu iOS si Andoid, modelul MTS100H se poate seta si controla direct de ...

Descriere


Meross MTS100H

Set cap termostatic cu hub calorifer, Meross MTS100H compatibil cu Alexa si Google Home. aplicatie pentru mobil Apple si Android. HUB-ul poate comtrola 16 capete termostatice

 

Termostatul MTS100H se monteaza pe calorifere si poate fi controlat cu ajutorul aplicatiei Meross sau prin comenzi vocale catre Alexa, Google Home. Control al temperaturii camerei de oriunde: cu ajutorul aplicatiei compatibila cu iOS si Andoid, modelul MTS100H se poate seta si controla direct de pe telefon. Aplicatia Meross permite conectivitatea WLAN la termostat fara limita de distanta. Este potrivit pentru persoanele in varsta, sau cele cu mobilitate redusa deoarece controlul temperaturii se face direct de pe telefon, astfel incat sa nu mai fie nevoie deplasarea pana la calorifer pentru a mari sau scadea temperatura din camera.

 

Functie de detectare a ferestrelor deschise: Termostatul MTS100H este echipat si cu o functie speciala de detectare a ferestrelor deschise. Atunci cand geamul este deschis si temperatura din camera scade brusc, termostatul opreste incalzirea camerei pentru a evita pierderile de energie. Programul de setare include 2 moduri: confort si economie. In acest mod se poate economisi mai multa energie, setandu-se sa porneasca caldura la anumite intervale orare.

Sistem de control vocal: Modelul MTS100H este un termostat smart WLAN care poate functiona chiar si pe comenzi vocale cu ajutorul Amazon Alexa, Google Assistant si IFTTT. Este mai simplu si confortabil de setat temperatura in camera si modul de consum folosind comenzile vocale.

Hub-ul MTS100 poate functiona cu mai multe termostate (16) pentru calorifer.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Meross MTS100H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Meross MTS100H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.