Melissa and Doug Tabla reglabila Sevalet lemn MD1282

de la 532,92 lei (2 magazine)
Tabla de scris reglabila (sevalet din lemn) cu doua fete, una pentru scris cu creta si cealalta pentru scris cu marker. Include: suport rola de hartie, 4 clipsuri, 2 tavite de plastic -cate una pentru fiecare parte. Restul accesoriilor NU sunt incluse. Atentie! Jucarie interzisa copiilor sub 3 ani deoarece contine piese mici, detasabile, care se pot inhala sau inghitii. Necesita asamblare de catre un adult. ...

Descriere


Melissa and Doug Tabla reglabila Sevalet lemn MD1282

Tabla de scris reglabila (sevalet din lemn) cu doua fete, una pentru scris cu creta si cealalta pentru scris cu marker. Include: suport rola de hartie, 4 clipsuri, 2 tavite de plastic -cate una pentru fiecare parte. Restul accesoriilor NU sunt incluse. Atentie! Jucarie interzisa copiilor sub 3 ani deoarece contine piese mici, detasabile, care se pot inhala sau inghitii. Necesita asamblare de catre un adult.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melissa and Doug Tabla reglabila Sevalet lemn MD1282 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melissa and Doug Tabla reglabila Sevalet lemn MD1282 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.