Meike Blitz i-TTL MK950II, (Stand-Alone), GN58, noHSS, pentru Nikon, include Suport si Husa

529.90 lei
(1 magazin)
Blitzul Meike MK-950 pentru Nikon i-TTL este un blit puternic si versatil dedicat camerelor foto Nikon DSLR care functioneaza master/slave, inclusiv declansare optica.  Masurarea expunerii se poate face automat - i-TTL pentru iluminarea optima a scenei. Capul blitului este mobil atat pe verticala cat si pe orizontala pentru maximul de flexibilitate, indiferent de pozitia in care este orientat aparatul. Lampa de autofocus ajuta camera sa focalizeze in conditii de lumina scaz ...

Descriere


Meike Blitz i-TTL MK950II, (Stand-Alone), GN58, noHSS, pentru Nikon, include Suport si Husa

Blitzul Meike MK-950 pentru Nikon i-TTL este un blit puternic si versatil dedicat camerelor foto Nikon DSLR care functioneaza master/slave, inclusiv declansare optica. 

Masurarea expunerii se poate face automat - i-TTL pentru iluminarea optima a scenei.
Capul blitului este mobil atat pe verticala cat si pe orizontala pentru maximul de flexibilitate, indiferent de pozitia in care este orientat aparatul.
Lampa de autofocus ajuta camera sa focalizeze in conditii de lumina scazuta.

Detalii Produs
Moduri: TTL, Manual, Multi, Sincronizare Prima si a Doua Perdea, S1/S2
Alimentare: 4 AA
Numar Ghid: 58 (105mm, ISO 100)
 

Timp de incarcare3s
CompatibilitateNikon
Numar Ghid58
HSSnu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Meike Blitz i-TTL MK950II, (Stand-Alone), GN58, noHSS, pentru Nikon, include Suport si Husa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Meike Blitz i-TTL MK950II, (Stand-Alone), GN58, noHSS, pentru Nikon, include Suport si Husa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.