Megaga Set pensule makeup cu husa maro, 26 buc

Set pensule makeup cu husa maro, 26 bucSetul complet de 26 de pensule este un must have al oricarui makeup artist.Pensulele sunt confectionate dintr-un material de inalta calitate si sunt prinse foarte bine astfel incat sa previna caderea, ceea ce va usura munca artistului.Firele de par sunt moi, foarte fine la atingere.Setul de pensule vine intr-o husa ce permite depozitarea lor cu usurinta.Cele 26 de pensule sunt destinate atat profesionistilor, cat si pasionatilor de make-up.Include ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Megaga Set pensule makeup cu husa maro, 26 buc

Set pensule makeup cu husa maro, 26 bucSetul complet de 26 de pensule este un must have al oricarui makeup artist.Pensulele sunt confectionate dintr-un material de inalta calitate si sunt prinse foarte bine astfel incat sa previna caderea, ceea ce va usura munca artistului.Firele de par sunt moi, foarte fine la atingere.Setul de pensule vine intr-o husa ce permite depozitarea lor cu usurinta.Cele 26 de pensule sunt destinate atat profesionistilor, cat si pasionatilor de make-up.Include cele mai diverse pensule, evantai, kabuki, blending, oblice, pudra, blush, cu ajutorul carora veti putea realiza orice tip de makeup.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Megaga Set pensule makeup cu husa maro, 26 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Megaga Set pensule makeup cu husa maro, 26 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.