Megaga Pensula, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisa

Pensula Megaga, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisaPensula de make-up Megaga este o pensula profesionala de calitate superioara.Periile scurte si dense ale pensulei distribuie usor culorile pe pleoape pentru o aplicare uniforma si precisa a machiajului de ochi. Forma putin adanca, bombata, permite estomparea liniilor pentru o definitie sporita.Pensula este un must-have pentru oricine doreste sa creeze un aspect mai dramatic cu machiajul sau. Este folosita pentru a defini ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Megaga Pensula, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisa

Pensula Megaga, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisaPensula de make-up Megaga este o pensula profesionala de calitate superioara.Periile scurte si dense ale pensulei distribuie usor culorile pe pleoape pentru o aplicare uniforma si precisa a machiajului de ochi. Forma putin adanca, bombata, permite estomparea liniilor pentru o definitie sporita.Pensula este un must-have pentru oricine doreste sa creeze un aspect mai dramatic cu machiajul sau. Este folosita pentru a defini ochii, pentru a estompa liniile dure si pentru a crea efecte de smokey eye.Pensula este confectionata din par natural si par sintetic.Pensula de machiaj Megaga este ideala pentru a realiza un machiaj profesional de zi sau de seara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Megaga Pensula, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Megaga Pensula, machiaj ochi, pentru estompare si aplicare precisa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.