Medica Afin, 200 capsule

Afin Medica, 200 capsule:  este un produs dedicat oamenilor ce sufera de diabet. Este un bun protector vascular, creste acuitatea vizuala si trateaza bolile vasculare asociate diabetului, mai ales cele ce apar la nivelul ochilor. Fructele de fin din compozitie cresc rezistenta si scad permeabilitatea capilara. Este un bun protector al vascularizatiei oculare si ajuta la scaderea glicemiei crescute. Ingrediente:  Afin fruct Mod de utilizare:  Se administreaza 1 caps ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Medica Afin, 200 capsule

Afin Medica, 200 capsuleeste un produs dedicat oamenilor ce sufera de diabet. Este un bun protector vascular, creste acuitatea vizuala si trateaza bolile vasculare asociate diabetului, mai ales cele ce apar la nivelul ochilor. Fructele de fin din compozitie cresc rezistenta si scad permeabilitatea capilara. Este un bun protector al vascularizatiei oculare si ajuta la scaderea glicemiei crescute.
IngredienteAfin fruct
Mod de utilizareSe administreaza 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mese, perioade de 3 luni.
Cantitate200 capsule.
AfectiuniDiabet, Afectiuni renale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Medica Afin, 200 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Medica Afin, 200 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.