Maybelline COLOR SENSATIONAL lip liner #630-velvet beige

37,00 lei (1 magazin)
Textura cremoasa. Rezistenta indelungata. Recomandare: Produsul se adreseaza consumatoarelor care-si doresc buze pline de volum, in culori ultra-intense si texturi cremoase. Mod de utilizare: 1. Contureaza - traseaza peste conturul natural al buzelor. 2. Amplifica - traseaza linii de accentuare. 3. Finiseaza - cu un strop de culoare. ...

Descriere


Maybelline COLOR SENSATIONAL lip liner #630-velvet beige

Textura cremoasa. Rezistenta indelungata. Recomandare: Produsul se adreseaza consumatoarelor care-si doresc buze pline de volum, in culori ultra-intense si texturi cremoase. Mod de utilizare: 1. Contureaza - traseaza peste conturul natural al buzelor. 2. Amplifica - traseaza linii de accentuare. 3. Finiseaza - cu un strop de culoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maybelline COLOR SENSATIONAL lip liner #630-velvet beige de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maybelline COLOR SENSATIONAL lip liner #630-velvet beige sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.